s

Workshops

Wil je graag wat langer genieten van de flow dan is een workshop van 3 uur een zalig moment van verdieping

s

yogales in de studio

Je wil graag bij mij een les volgen dan zijn er verschillende opties. Je kan live les volgen bij Atelier Du Mon in Antwerpen en The Brick in Antwerpen. Dit jaar staan er ook leuke workshops op de planning.

Online Membership

Kies zelf waar en wanneer je tijd doorbrengt op je mat, om 5 uur voor de dag start of lekker chill voor het haardvuur.

Sequencing

Het is een plezier om naar Nele Van Poucke te luisteren. Ik heb genoten van haar creativiteit, precisie & nooit aflatende enthousiasme (& haar mopjes). Fantastische inspirerende Teacher !
Deelnemer 200hr TT

The Peakpose Method

Voor mij is Nele een hele inspirerende teacher voor zowel het praktische als het theoretische gedeelte van de opleiding. De manier waarop ze elke keer opnieuw op een originele manier een sequence uit haar mouw schudt en de groep mee heeft in haar lessen. Ze kan heel gepassioneerd vertellen en leerstof aanbrengen op een originele manier waardoor het blijft 'hangen'.
Nienke Koppejan

Art of Intelligent Sequencing

Ik zou de immersion omschrijven als verdiepingscursus om mijn yogalessen beter op te bouwen vanuit een intuitive en vrouwelijke invalshoek. Het was heel gedetailleerd en diep. Mijn innerlijk yoga nerd is tevreden 😉
Isabelle Gheldolf

Allesomvattende opleiding

Een allesomvattende opleiding waarin je niet alleen leert om een intelligente flow van yoga poses op te bouwen maar ook een stukje yoga geschiedenis leert, anatomie en Ayurveda. Fysiek ook uitdagend aangezien je meer yoga dan ooit tevoren gaat beoefenen.
Anik Verelst

Leerrijke 200hr Opleiding

Super leerrijk en gevarieerd, breed toepasbaar, en ik denk de meest volledige, 'Down-to-Earth' Teacher Training die je kan vinden. Je leert 'spelenderwijs' je lichaam beter aanvoelen maar ook jezelf beter kennen.
Diane Steel

Life changing

je gaat nog meer van Yoga en het leven houden. Hoog niveau : de lessen & de theorie. Creatief, de nieuwste inzichten en technieken & nog in evolutie ! Dank je Nele !
Hilde Dekeyser

Enorm Inspirerend

Je leert jezelf kennen, groeien, het is uitdagend en enorm inspirerend. Je komt in contact met mensen die dezelfde passie hebben wat een enorm community gevoel geeft
Melissa
ADVANCED STUDIES

Wat na je 200hr Opleiding?

Met je 200hr diploma in de hand heb al heel wat kennis en kan je veilig mensen laten bewegen in een groepsles of 1 op 1. Maar Je beseft ook dat er nog veel is dat je niet weet en  dat is het belangrijk om te blijven investeren in je kennis zodat je kan groeien als docent maar ook als yogi!
Ontdek alle Advanced Studies…

Art of Intelligent Sequencing, Online cursus

Leer hoe je als yogadocent je studenten via een creatieve, intelligent opgebouwde Vinyasa sequence kunt meenemen op reis. Waardoor asana’s niet alleen houdingen zijn maar personages in een verhaal, een héél persoonlijk verhaal dat ontroert, in beweging brengt maar ook ruimte laat voor rust en stilte.

Lunar Prana Vinyasa, 11-14 November

Lunar Prana Vinyasa overbrugt de grijze zone tussen een dynamische vinyasa les en de stilte van yin practice, ontwikkelt door Shiva Rea als een natuurlijke evolutie in de Vinyasa wereld. Het is een meditatieve, herstellende practice als perfecte antidote voor ons hectisch leven, perfect voor de liefhebbers van flow lessen maar met veel meer zachtheid…

Roots of Prana Vinyasa, 11-13 Oktober 2024

In deze module leggen we de basis en leren we de belangrijkste bouwstenen van het levende vinyasa-systeem Prana Vinyasa®. Kijk verder dan de anatomie van de asana maar voel daarentegen de energie stromen ook wel bekend als EMBODIMENT of SOMANTICS. Belichaam de energetische stroom van yoga op en naast de mat, verdiep je beleving en leer authentiek te delen met je studenten.

the curious yoga teacher

Luister je al
naar mijn podcast?

Een podcast voor yogalovers en yogadocenten die 95% bestaan uit nieuwsgierigheid en 5% de dingen bekijken op een kritische manier. En op die manier gaan we ook de yogawereld bekijken... Luister je mee?

In deze aflevering heb ik het specifiek waarom het als yogadocent zo belangrijk is om te blijven investeren in je skills als persoon en als lesgever. Luister je mee?

Voer een geldig formulier ID in