Februari 2025

Let's get inspired!

Prana wat?
Prana Vinyasa® is een yogastijl ontwikkeld door Shiva Rea. Het gaat om een creatieve en dynamische vorm van yoga, waarbij je bewust en vloeiend van de ene houding naar de andere beweegt. En dat op het ritme van je ademhaling. Zo stroomt de energie in je lichaam – prana dus – nadien nog beter.

Sequencing

Het is een plezier om naar Nele Van Poucke te luisteren. Ik heb genoten van haar creativiteit, precisie & nooit aflatende enthousiasme (& haar mopjes). Fantastische inspirerende Teacher !
Deelnemer 200hr TT

The Peakpose Method

Voor mij is Nele een hele inspirerende teacher voor zowel het praktische als het theoretische gedeelte van de opleiding. De manier waarop ze elke keer opnieuw op een originele manier een sequence uit haar mouw schudt en de groep mee heeft in haar lessen. Ze kan heel gepassioneerd vertellen en leerstof aanbrengen op een originele manier waardoor het blijft 'hangen'.
Nienke Koppejan

Art of Intelligent Sequencing

Ik zou de immersion omschrijven als verdiepingscursus om mijn yogalessen beter op te bouwen vanuit een intuitive en vrouwelijke invalshoek. Het was heel gedetailleerd en diep. Mijn innerlijk yoga nerd is tevreden 😉
Isabelle Gheldolf

Allesomvattende opleiding

Een allesomvattende opleiding waarin je niet alleen leert om een intelligente flow van yoga poses op te bouwen maar ook een stukje yoga geschiedenis leert, anatomie en Ayurveda. Fysiek ook uitdagend aangezien je meer yoga dan ooit tevoren gaat beoefenen.
Anik Verelst

Leerrijke 200hr Opleiding

Super leerrijk en gevarieerd, breed toepasbaar, en ik denk de meest volledige, 'Down-to-Earth' Teacher Training die je kan vinden. Je leert 'spelenderwijs' je lichaam beter aanvoelen maar ook jezelf beter kennen.
Diane Steel

Life changing

je gaat nog meer van Yoga en het leven houden. Hoog niveau : de lessen & de theorie. Creatief, de nieuwste inzichten en technieken & nog in evolutie ! Dank je Nele !
Hilde Dekeyser

Enorm Inspirerend

Je leert jezelf kennen, groeien, het is uitdagend en enorm inspirerend. Je komt in contact met mensen die dezelfde passie hebben wat een enorm community gevoel geeft
Melissa
Chakra vinyasa immersion

Chakra's?

school of vinyasa

Wat mag je verwachten?

Voeding en inspiratie voor je eigen practice, praktische tools om je kennis van de Chakra’s te verweven in je lessen..

Prana Vinyasa Yoga Alchemy: een unieke manier van wave sequencing. Intelligente opbouw van je yogales met voldoende opties om het toegankelijk maken voor all levels.

Leer 4 Mandala Namaskars, zonnegroeten in een cirkel (Muladhara naar Anahata) en 4 sequences aanpasbaar voor alle niveau's

Leer geschiedenis en betekenis van het Chakra systeem. Chakra Meditatie, mudra en mantra.

s

Teaching labs, om opgedane kennis beter te begrijpen en te integreren.

s

Je krijgt 1 jaar toegang tot 4 Chakra Vinyasa lessen online, perfect om thuis te practicen.

s

Ontvang een 50hr Yoga Alliance Certificaat

let"s talk

Wat is Prana Vinyasa?

PRANA VINYASA FLOW®, ontwikkeld door Shiva Rea, en gebaseerd op de leer van Krishnamacharya en de tradities van Tantra, Ayurveda en Bhakti. Een stijl van yoga waarin je op het ritme van je ademhaling heel bewust en vloeiend beweegt tussen en in de diverse houdingen. We gaan uit van Prana, de onderliggende energie in je lichaam, die we laten stromen door gebruik te maken van de energie binnen de houding.
school of vinyasa

Enkele sfeerbeelden

over mij

Nele Van Poucke

E-RYT 500, YACEP Yoga Alliance

Blond, klein via stuk, maar vol power: dat is Nele in een notendop.

Als yogadocente heeft ze het unieke talent om perfect aan te voelen wat haar studenten nodig hebben. De ene keer neemt ze je mee tijdens een rustige en meditatieve flow, de volgende dag daagt ze je uit om spelenderwijs je grenzen op te zoeken én die vooral te respecteren. Als ze voelt dat de klas het aankan, wringt ze haar lichaam in uitdagende poses: een uitnodiging om vooral zélf ook te proberen en te spelen, want inspireren is haar levensmissie.

Haar stijl? Prana Vinyasa. De kneepjes van het vak leerde Nele van niemand minder dan Shiva Rea, die ze sinds 2010 regelmatig assisteert in India, Mexico, Santorini, Los Angeles en Londen. Vandaag blikt ze terug op meer dan 17 jaar ervaring én organiseert ze Yoga Opleidingen. Tijdens deze Nederlandstalige trainingen inspireert ze yogi’s om hun practice te verdiepen, en laat ze hen evolueren tot ervaren, deskundige docenten.

Early bird

749
 • BEST DEAL
 • voor de SNELLE beslisser
 • geldig tot 7/12/2024

Full price

899
 • FULL PRICE
 • de LATE belsisser
 • vanaft 8/12/2024

afbetaling

250
 • AFBETALINGSPLAN
 • 3 x € 270
 • Betaal maandelijks
 • Vrij: 12.00 – 20.00
 • Za: 13.00 – 20.00
 • Zo: 11.30 – 18.30
Literatuurlijst (als voorbereiding)
 • Tending the Heart Fire – Shiva Rea (optie)
 • Encyclopedia of the Suble Body – Cyndi Dale (optie)
Lokatie: Atelier Du Mon, Happaertstraat 26, 2000 Antwerpen
Meer info: hello@schoolofvinyasa.be