Tijdens mijn allereerste
yogales liepen er
2 deelnemers weg….

Gelukkig moet je het niet alleen doen!

Dit is wat je allemaal krijgt!

s

Confident Leader in 15°

Deze korte meditatie brengt je van les stress terug naar je intuïtie, zodat je voor een les stevig geankerd bent voor het ontvangen van je groep.
s

Mindfuck te baas

Ontdek waar je zwakke plekken liggen. Wat triggert onzekerheid waardoor je in je hoofd gaat zitten.
s

Take Charge Visualisatie

Zie jezelf vol zelfvertrouwen voor een groep staan, en ontdek welke les identiteit past bij jouw flow.
s

Prep & Plan Template

Geen onverwachte situaties meer, zo bereid je voor op je les dag en week. Je ontvangt een template om dit in 10 minuten te doen.
s

Be in the Moment Systeem

Een 7-stap systeem om in het moment te blijven, handig voor onverwachtse situaties en tegenslag in de les.

PROMO

97
  • PROMO AANBOD
  • geldig tot 31 Mei
  • levenslang toegang

Wat mijn studenten zeggen!

Sequencing

Het is een plezier om naar Nele Van Poucke te luisteren. Ik heb genoten van haar creativiteit, precisie & nooit aflatende enthousiasme (& haar mopjes). Fantastische inspirerende Teacher !
Deelnemer 200hr TT

The Peakpose Method

Voor mij is Nele een hele inspirerende teacher voor zowel het praktische als het theoretische gedeelte van de opleiding. De manier waarop ze elke keer opnieuw op een originele manier een sequence uit haar mouw schudt en de groep mee heeft in haar lessen. Ze kan heel gepassioneerd vertellen en leerstof aanbrengen op een originele manier waardoor het blijft 'hangen'.
Nienke Koppejan

Art of Intelligent Sequencing

Ik zou de immersion omschrijven als verdiepingscursus om mijn yogalessen beter op te bouwen vanuit een intuitive en vrouwelijke invalshoek. Het was heel gedetailleerd en diep. Mijn innerlijk yoga nerd is tevreden 😉
Isabelle Gheldolf
over mij

Nele Van Poucke

E-RYT 500, YACEP Yoga Alliance

Blond, klein via stuk, maar vol power: dat is Nele in een notendop.

Als yogadocente heeft ze het unieke talent om perfect aan te voelen wat haar studenten nodig hebben. De ene keer neemt ze je mee tijdens een rustige en meditatieve flow, de volgende dag daagt ze je uit om spelenderwijs je grenzen op te zoeken én die vooral te respecteren. Als ze voelt dat de klas het aankan, wringt ze haar lichaam in uitdagende poses: een uitnodiging om vooral zélf ook te proberen en te spelen, want inspireren is haar levensmissie.

Haar stijl? Prana Vinyasa. De kneepjes van het vak leerde Nele van niemand minder dan Shiva Rea, die ze sinds 2010 regelmatig assisteert in India, Mexico, Santorini, Los Angeles en Londen. Vandaag blikt ze terug op meer dan 17 jaar ervaring én organiseert ze Yoga Opleidingen. Tijdens deze Nederlandstalige trainingen inspireert ze yogi’s om hun practice te verdiepen, en laat ze hen evolueren tot ervaren, deskundige docenten.

  • Deze online cursus is onmiddellijk beschikbaar op het School of Vinyasa Online Platform.
  • Na het bekijken van alle videos en het invullen van de quiz op het einde krijg je een 8hr YACEP diploma.
  • Je hebt levenslang toegang.
nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle leuke events en opleidingen. En natuurlijk met af en toe een freebie.