over mij

Nele Van Poucke

E-RYT 500, YACEP Yoga Alliance

Blond, klein via stuk, maar vol power: dat is Nele in een notendop.

Als yogadocente heeft ze het unieke talent om perfect aan te voelen wat haar studenten nodig hebben. De ene keer neemt ze je mee tijdens een rustige en meditatieve flow, de volgende dag daagt ze je uit om spelenderwijs je grenzen op te zoeken én die vooral te respecteren. Als ze voelt dat de klas het aankan, wringt ze haar lichaam in uitdagende poses: een uitnodiging om vooral zélf ook te proberen en te spelen, want inspireren is haar levensmissie.

Haar stijl? Prana Vinyasa. De kneepjes van het vak leerde Nele van niemand minder dan Shiva Rea, die ze sinds 2010 regelmatig assisteert in India, Mexico, Santorini, Los Angeles en Londen. Vandaag blikt ze terug op meer dan 17 jaar ervaring én organiseert ze Yoga Opleidingen. Tijdens deze Nederlandstalige trainingen inspireert ze yogi’s om hun practice te verdiepen, en laat ze hen evolueren tot ervaren, deskundige docenten.

opleidingen

Opleidingen en Certificaten

Na al die jaren blijf ik studeren en bijleren, omdat yoga nu eenmaal zoveel omvat.

the curious yoga teacher

Luister je al
naar mijn podcast?

Een podcast voor yogalovers en yogadocenten die 95% bestaan uit nieuwsgierigheid en 5% de dingen bekijken op een kritische manier. En op die manier gaan we ook de yogawereld bekijken... Luister je mee?

Ik ben heel nieuwsgierig wat je er van vind en dat mag je mij altijd laten weten!

Voer een geldig formulier ID in