Je lessen draaien
goed maar…

Het goede nieuws is JIJ kan dit ook leren!

Dit is wat je krijgt!

s

Asana Archive

s

Peak Pose Demystified

s

Vinyasa Krama

s

Online Archief

Net als in een archief brengen de houdingen onder in verschillende categorieën, de belangrijkste eerste stap. 
Wat is nu een peak pose en waar haal je nu je inspiratie.
Van simpel naar complex, hoe zit een peakpose in elkaar? We ontleden de actie van de peak pose zodat je opties kan geven voor elk niveau en lichaam.
.
Toegang tot de online versie van The Peakpose Method!
s

7 Steps to heaven

Deze 7 stappen zijn de voorbereiding en vormen de bouwblokken waarmee je later de sequence gaat opbouwen, van simpel naar complex. Dit zorgt ervoor dat elke les uniek en intelligent is opgebouwd.
s

Sizzling Sequence

Een goede sequence is er eentje dat je verleidt en een tikkeltje sexy is. Waar zet je best de houdingen en hoe volgen ze elkaar op!
s

Practice Planner

 Een template om je vingers van af te likken. Makkelijk om in te vullen en om als houvast mee te nemen naar je les.

EARLY BIRD

425
  • EARLY BIRD
  • geldig tot 31 Mei
  • Niet inbegrepen: boeken, reiskosten & lunch

Wat mijn studenten zeggen!

Sequencing

Het is een plezier om naar Nele Van Poucke te luisteren. Ik heb genoten van haar creativiteit, precisie & nooit aflatende enthousiasme (& haar mopjes). Fantastische inspirerende Teacher !
Deelnemer 200hr TT

The Peakpose Method

Voor mij is Nele een hele inspirerende teacher voor zowel het praktische als het theoretische gedeelte van de opleiding. De manier waarop ze elke keer opnieuw op een originele manier een sequence uit haar mouw schudt en de groep mee heeft in haar lessen. Ze kan heel gepassioneerd vertellen en leerstof aanbrengen op een originele manier waardoor het blijft 'hangen'.
Nienke Koppejan

Art of Intelligent Sequencing

Ik zou de immersion omschrijven als verdiepingscursus om mijn yogalessen beter op te bouwen vanuit een intuitive en vrouwelijke invalshoek. Het was heel gedetailleerd en diep. Mijn innerlijk yoga nerd is tevreden 😉
Isabelle Gheldolf
over mij

Nele Van Poucke

E-RYT 500, YACEP Yoga Alliance

Blond, klein via stuk, maar vol power: dat is Nele in een notendop.

Als yogadocente heeft ze het unieke talent om perfect aan te voelen wat haar studenten nodig hebben. De ene keer neemt ze je mee tijdens een rustige en meditatieve flow, de volgende dag daagt ze je uit om spelenderwijs je grenzen op te zoeken én die vooral te respecteren. Als ze voelt dat de klas het aankan, wringt ze haar lichaam in uitdagende poses: een uitnodiging om vooral zélf ook te proberen en te spelen, want inspireren is haar levensmissie.

Haar stijl? Prana Vinyasa. De kneepjes van het vak leerde Nele van niemand minder dan Shiva Rea, die ze sinds 2010 regelmatig assisteert in India, Mexico, Santorini, Los Angeles en Londen. Vandaag blikt ze terug op meer dan 17 jaar ervaring én organiseert ze Yoga Opleidingen. Tijdens deze Nederlandstalige trainingen inspireert ze yogi’s om hun practice te verdiepen, en laat ze hen evolueren tot ervaren, deskundige docenten.

  • Vrijdag 13.00 – 20.00

  • Zaterdag 13.00 – 20.00

  • Zondag 12.00 – 18.00

  • Je krijgt ook toegang tot The Peakpose Mehtod Online Cursus (Je krijgt toegang 3 weken voor de live cursus start)

Lokatie: Atelier Du Mon, Happaertstraat 26, 2000 Antwerpen
Meer info: hello@schoolofvinyasa.be 
nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle leuke events en opleidingen. En natuurlijk met af en toe een freebie.