start 23/9

Embodying the Power
of Nature

Je leert vijf Solar (activerend) Elemental Prana Vinyasa sequences, dit is een heel unieke, creatieve manier om lessen op te bouwen. De manier waarop de les is opgebouwd voelt als meditatie in beweging door de Namaskars (zonnegroeten specifiek voor elk element) en de vinyasas brengen kracht, vloeibaarheid en creativiteit op het ritme van de ademhaling.

Met deze stijl van yoga haal je hen uit hun hoofd en in hun lichaam, en geef je hen de kracht om zelf te beslissen wat goed voelt voor hen in de fysieke beleving van Yoga.

Art of Intelligent Sequencing

Ik zou de immersion omschrijven als verdiepingscursus om mijn yogalessen beter op te bouwen vanuit een intuitive en vrouwelijke invalshoek. Het was heel gedetailleerd en diep. Mijn innerlijk yoga nerd is tevreden 😉
Isabelle Gheldolf

Allesomvattende opleiding

Een allesomvattende opleiding waarin je niet alleen leert om een intelligente flow van yoga poses op te bouwen maar ook een stukje yoga geschiedenis leert, anatomie en Ayurveda. Fysiek ook uitdagend aangezien je meer yoga dan ooit tevoren gaat beoefenen.
Anik Verelst

Leerrijke 200hr Opleiding

Super leerrijk en gevarieerd, breed toepasbaar, en ik denk de meest volledige, 'Down-to-Earth' Teacher Training die je kan vinden. Je leert 'spelenderwijs' je lichaam beter aanvoelen maar ook jezelf beter kennen.
Diane Steel

Life changing

je gaat nog meer van Yoga en het leven houden. Hoog niveau : de lessen & de theorie. Creatief, de nieuwste inzichten en technieken & nog in evolutie ! Dank je Nele !
Hilde Dekeyser

Enorm Inspirerend

Je leert jezelf kennen, groeien, het is uitdagend en enorm inspirerend. Je komt in contact met mensen die dezelfde passie hebben wat een enorm community gevoel geeft
Melissa
Elemental Prana Vinyasa

Wat mag je verwachten?

s

De vijf Elementen en kwaliteiten

s

Principes van Elemental Vinyasa

s

Energetic Alignment

s

Verdieping van je lesgeef tools

Vijf Elemental Prana Vinyasa® Namaskars: Bhumi Namaskar (aarde) – Jala Namaskar (water) – Agni Namaskar (vuur)- Hridaya Namaskar (lucht)- Akash Namaskar (ether).
Het concept van ELEMENTAL BODY en de helende kracht van de natuur door yoga en ayurveda.
Meditatie in beweging met focus op ritme, ademhaling en onderliggende patronen.
Prana Vinyasa Energetic Alignment voor de zonnegroeten, heup-openers, staande poses en armbalansen.
Belichaam de verschillende WAVE SEQUENCES om flow en energie te balanceren.
Hands-on-assists  en het ontwikkelen van een poëtisch taalgebruik om uitlijning cues over te brengen en je lessen naar een gevoelsmatig niveau te tillen
Ayurveda en Tantra als hulp/steun in onze chaotische en gefragmenteerde moderne maatschappij.
let"s talk

Prana VInyasa Yoga

PRANA VINYASA FLOW®, ontwikkeld door Shiva Rea, Een stijl van yoga waarin je op het ritme van je ademhaling heel bewust en vloeiend beweegt tussen en in de diverse houdingen. We gaan uit van Prana, de onderliggende energie in je lichaam, die we laten stromen door gebruik te maken van de energie binnen de houding.

Het leven is continu in verandering, in beweging. Sommige dagen heb je meer rust nodig en sommige dagen wil je meer uitgedaagd worden. Prana Vinyasa™ helpt je die balans, die we van nature zoeken, te vinden. In deze creatieve dynamische stijl bewegen we in een ritmisch tempo door de diverse houdingen heen. Er is ruimte om jezelf uit te dagen, je fysieke en soms ook mentale grenzen op te zoeken waarbij respect voor jezelf en lichaam altijd het uitgangspunt is.

Elemental prana vinyasa

Wat krijg je?

Jouw docent

Nele Van Poucke

E-RYT 500, YACEP Yoga Alliance

Nele is een ervaren rot in het vak, en expert Prana Vinyasa®. Ze leerde de kneepjes van het vak van Shiva Rea zelf, en assisteert haar regelmatig in India, Mexico, Santorini, Los Angeles en Londen. Vandaag blikt Nele terug op meer dan 18 jaar ervaring. Haar missie voor deze opleiding? Jou inspireren om je practice te verdiepen én je opleiden tot een ervaren, deskundige docent.

Early bird

679
  • BEST DEAL
  • geldig tot 14 Juli 2024

FULL PRICE

799
  • FULL PRICE
  • Prijs vanaf 15 Juli 2024

afbetaling

270
  • 3 maand afbetaling
  • Prijs vanaf 15/07
  • Vrijdag: 13.00 – 20.00
  • Zaterdag: 12.30 – 20.00
  • Zondag: 11.30 – 18.00
Lokatie: Atelier Du Mon, Happaertstraat 26, 2000 Antwerpen
Meer info? hello@schoolofvinyasa.be
nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle leuke events en opleidingen. En natuurlijk met af en toe een freebie.