start 23/9

Grow from a
stable foundation!

Gebaseerd op de leer van Krishnamacharya’s lineage, Tantra, Ayurveda, Bhakti en Somatics, en gefinetuned door Shiva Rea.  Prana Vinyasa is een beleving, een dans, een diep voelen. Iets wat wij als westerse yogabeoefenaars zo vaak verliezen en zeker als je kijkt naar je studenten in de les.

Met deze stijl van yoga haal je hen uit hun hoofd en in hun lichaam, en geef je hen de kracht om zelf te beslissen wat goed voelt voor hen in de fysieke beleving van Yoga.

Sequencing

Het is een plezier om naar Nele Van Poucke te luisteren. Ik heb genoten van haar creativiteit, precisie & nooit aflatende enthousiasme (& haar mopjes). Fantastische inspirerende Teacher !
Deelnemer 200hr TT

The Peakpose Method

Voor mij is Nele een hele inspirerende teacher voor zowel het praktische als het theoretische gedeelte van de opleiding. De manier waarop ze elke keer opnieuw op een originele manier een sequence uit haar mouw schudt en de groep mee heeft in haar lessen. Ze kan heel gepassioneerd vertellen en leerstof aanbrengen op een originele manier waardoor het blijft 'hangen'.
Nienke Koppejan

Art of Intelligent Sequencing

Ik zou de immersion omschrijven als verdiepingscursus om mijn yogalessen beter op te bouwen vanuit een intuitive en vrouwelijke invalshoek. Het was heel gedetailleerd en diep. Mijn innerlijk yoga nerd is tevreden 😉
Isabelle Gheldolf

Allesomvattende opleiding

Een allesomvattende opleiding waarin je niet alleen leert om een intelligente flow van yoga poses op te bouwen maar ook een stukje yoga geschiedenis leert, anatomie en Ayurveda. Fysiek ook uitdagend aangezien je meer yoga dan ooit tevoren gaat beoefenen.
Anik Verelst

Leerrijke 200hr Opleiding

Super leerrijk en gevarieerd, breed toepasbaar, en ik denk de meest volledige, 'Down-to-Earth' Teacher Training die je kan vinden. Je leert 'spelenderwijs' je lichaam beter aanvoelen maar ook jezelf beter kennen.
Diane Steel

Life changing

je gaat nog meer van Yoga en het leven houden. Hoog niveau : de lessen & de theorie. Creatief, de nieuwste inzichten en technieken & nog in evolutie ! Dank je Nele !
Hilde Dekeyser

Enorm Inspirerend

Je leert jezelf kennen, groeien, het is uitdagend en enorm inspirerend. Je komt in contact met mensen die dezelfde passie hebben wat een enorm community gevoel geeft
Melissa
roots of Prana Vinyasa

Wat mag je verwachten?

5 Bewegingen van Prana

3 Part Vinyasa System

Energetic Alignment

Geschiedenis van Prana Vinyasa

5 Bewegingen van Prana als hulpmiddel om de flow te zien, te voelen en aan te leren. 
Vaak denken we dat er geen systeem of vaste structuur in Vinyasa zetten. Kennis van 3 part Vinyasa brengt gelaagdheid in je lessen en nodigt je studenten uit om te voelen!
Energetic Alignment (alignment in de flow) is wegstappen van anatomische termen maar is een manier van uitlijning aanleren die elk lichaam ondersteund van de stijve loper tot de superflexibele danseer. Zo maak je  je lessen héél inclusief.
Geschiedenis van Prana Vinyasa Yoga, leer over het verleden, heden en toekomst van deze innoverend vinyasa stijl.
let"s talk

Prana VInyasa Yoga

PRANA VINYASA FLOW®, ontwikkeld door Shiva Rea, Een stijl van yoga waarin je op het ritme van je ademhaling heel bewust en vloeiend beweegt tussen en in de diverse houdingen. We gaan uit van Prana, de onderliggende energie in je lichaam, die we laten stromen door gebruik te maken van de energie binnen de houding.

Het leven is continu in verandering, in beweging. Sommige dagen heb je meer rust nodig en sommige dagen wil je meer uitgedaagd worden. Prana Vinyasa™ helpt je die balans, die we van nature zoeken, te vinden. In deze creatieve dynamische stijl bewegen we in een ritmisch tempo door de diverse houdingen heen. Er is ruimte om jezelf uit te dagen, je fysieke en soms ook mentale grenzen op te zoeken waarbij respect voor jezelf en lichaam altijd het uitgangspunt is.

roots of Prana Vinyasa

Wat krijg je?

Jouw docent

Nele Van Poucke

E-RYT 500, YACEP Yoga Alliance

Nele is een ervaren rot in het vak, en expert Prana Vinyasa®. Ze leerde de kneepjes van het vak van Shiva Rea zelf, en assisteert haar regelmatig in India, Mexico, Santorini, Los Angeles en Londen. Vandaag blikt Nele terug op meer dan 18 jaar ervaring. Haar missie voor deze opleiding? Jou inspireren om je practice te verdiepen én je opleiden tot een ervaren, deskundige docent.

Early bird

345
  • BEST DEAL
  • geldig tot 15 Maart 2024
  • Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@sajayoga.be

FULL PRICE

425
  • FULL PRICE
  • Prijs vanaf 15 Maart 2024
  • Inschrijven kan door een mail te sturen naar info@sajayoga.be
  • Vrij – Za – ZO: 10.00 – 18.00 (1 uur middagpauze)
Lokatie: Saja Yoga Loft, Schoonzichtlaan 43, 3020 Herent
Meer info? hello@schoolofvinyasa.be of info@sajayoga.be