Zaterdag 27 Mei

Wat is Prana
Vinyasa Yoga

Het leven is continu in verandering, in beweging. Sommige dagen heb je meer rust nodig en sommige dagen wil je meer uitgedaagd worden. Prana Vinyasa helpt je die balans, die we van nature zoeken.

In deze creatieve dynamische stijl bewegen we in een ritmisch tempo door de diverse houdingen heen. Er is ruimte om jezelf uit te dagen je fysieke en soms ook mentale grenzen op te zoeken waarbij respect voor jezelf en lichaam altijd het uitgangspunt is.

s

Workshops bij Yoga on Call

Calm the fall frenzy met Yoga & Ayurveda, 30/09

In deze workshop bespreken we kort wat Ayurveda eigenlijk is, leggen we de verschillende types uit en vertellen we meer over de Ayurvedische seizoenen met name het Vata seizoen zo’n grote impact hebben op onze innerlijke rust.
We hebben allemaal een druk leven en de tips & tricks zijn heel makelijk toe te passen.Je krijgt héél veel persoonlijke selfcare tips ivm je ochtend ritueel, voeding, dagindeling etc. 
TOPICS:
Wat is Ayurveda, korte intro. Wat is VATA Dosha? Vata seizoen en welke invloed heeft dat op je? Vata balanceren zodat je kalm, rustig de herfst door kan! Selfcare tips! Rustgevende yoga sessie
Een aanrader voor zowel beginners als ervaren yogi’s!

 

Mandala Flow, break the chains! 14/10

We spelen met het concept van de mandala (cirkel). Mandala komt van het Sanskriet woord ‘MANDA’ en betekent letterlijk essence of essentie en ‘LA’ wordt vertaalt als container of ‘hetgeen dat bevat’. Vanuit een yogastandpunt kan je Mandala vertalen als ‘container van essentie’. Container kan breed gezien worden: ons fysieke lichaam, ons huis, een tempel, de natuur enz.
Wat gebeurt er als je beweegt in een cirkel?
Het stimuleert balans, fluïditeit, creativiteit, vreugde en kracht in de flow. Het haalt je uit je hoofd en brengt je terug in je lichaam. Je voelt en je luistert naar de signalen die je krijgt.
Deze workshop is voor iedereen met een basiskennis van Vinyasa Yoga.

 

Are you a moon lover? 25/11

Lunar Prana Vinyasa overbrugt de grijze zone tussen een dynamische Vinyasa Flow en de stilte en rust van Yin Yoga. Lunar Prana Vinyasa werd ontwikkelt door Shiva Rea als een natuurlijke evolutie in de wereld van Vinyasa Yoga. Het is een meditatieve, herstellende ‘practice’ als perfecte antidote voor ons hectische leven.
Perfect voor de liefhebbers van flow lessen maar met veel meer zachtheid.

yoga & ayurveda

49
  • Yoga en ayurveda
  • zaterdag 30 September van 14.00 - 17.00 uur
  • YOC Zuid, Oudescheldestraat 16 , 9000 Gent

Mandala flow

49
  • Mandala Flow
  • zaterdag 14 oktober van 14.00 - 17.00 uur
  • YOC Zuid, Oudescheldestraat 16 , 9000 Gent

moonlover

49
  • Are you a Moonlover?
  • zaterdag 25 November van 14.00 - 17.00 uur
  • YOC Zuid, Oudescheldestraat 16 , 9000 Gent
over mij

Nele Van Poucke

E-RYT 500, YACEP Yoga Alliance

Blond, klein via stuk, maar vol power: dat is Nele in een notendop.

Als yogadocente heeft ze het unieke talent om perfect aan te voelen wat haar studenten nodig hebben. De ene keer neemt ze je mee tijdens een rustige en meditatieve flow, de volgende dag daagt ze je uit om spelenderwijs je grenzen op te zoeken én die vooral te respecteren. Als ze voelt dat de klas het aankan, wringt ze haar lichaam in uitdagende poses: een uitnodiging om vooral zélf ook te proberen en te spelen, want inspireren is haar levensmissie.

Haar stijl? Prana Vinyasa. De kneepjes van het vak leerde Nele van niemand minder dan Shiva Rea, die ze sinds 2010 regelmatig assisteert in India, Mexico, Santorini, Los Angeles en Londen. Vandaag blikt ze terug op meer dan 17 jaar ervaring én organiseert ze Yoga Opleidingen. Tijdens deze Nederlandstalige trainingen inspireert ze yogi’s om hun practice te verdiepen, en laat ze hen evolueren tot ervaren, deskundige docenten.

 
Keep in touch!
Waar ligt jouw interesse?
Thank you!