5-7 April

Break free
from linear yoga

Art of Intelligent Sequencing

Ik zou de immersion omschrijven als verdiepingscursus om mijn yogalessen beter op te bouwen vanuit een intuitive en vrouwelijke invalshoek. Het was heel gedetailleerd en diep. Mijn innerlijk yoga nerd is tevreden 😉
Isabelle Gheldolf

Allesomvattende opleiding

Een allesomvattende opleiding waarin je niet alleen leert om een intelligente flow van yoga poses op te bouwen maar ook een stukje yoga geschiedenis leert, anatomie en Ayurveda. Fysiek ook uitdagend aangezien je meer yoga dan ooit tevoren gaat beoefenen.
Anik Verelst

Leerrijke 200hr Opleiding

Super leerrijk en gevarieerd, breed toepasbaar, en ik denk de meest volledige, 'Down-to-Earth' Teacher Training die je kan vinden. Je leert 'spelenderwijs' je lichaam beter aanvoelen maar ook jezelf beter kennen.
Diane Steel

Life changing

je gaat nog meer van Yoga en het leven houden. Hoog niveau : de lessen & de theorie. Creatief, de nieuwste inzichten en technieken & nog in evolutie ! Dank je Nele !
Hilde Dekeyser

Enorm Inspirerend

Je leert jezelf kennen, groeien, het is uitdagend en enorm inspirerend. Je komt in contact met mensen die dezelfde passie hebben wat een enorm community gevoel geeft
Melissa
Prana Mandala Flow

Wat is zo bijzonder aan les geven in een Mandala?

s

Doorbreek klassieke beeld van lesgeven

s

Leer 5 Mandala Namaskars

s

Meer creativiteit in je flows

s

Maak impact met je lessen

Doorbreek het klassieke beeld van lesgeven waarbij een yogamat een voor en een achterkant heeft, maak van je mat een speeltuin met eindelijk veel mogelijkheden. 
Leer 5 nieuwe mandala namaskars en hoe je lessen die je al hebt gegeven kan omvormen tot een nieuwe ervaring.
Creatief omspringen met zonnegroeten om zo je les meer fun maken zonder de gelaagdheid en de diepgang van de practice te verliezen.
Haalt mensen uit hun hoofd en brengt hen terug in het lichaam, luisteren, voelen naar de signalen die je krijgt.
let"s talk

Prana VInyasa Yoga

PRANA VINYASA FLOW®, ontwikkeld door Shiva Rea, Een stijl van yoga waarin je op het ritme van je ademhaling heel bewust en vloeiend beweegt tussen en in de diverse houdingen. We gaan uit van Prana, de onderliggende energie in je lichaam, die we laten stromen door gebruik te maken van de energie binnen de houding.

Het leven is continu in verandering, in beweging. Sommige dagen heb je meer rust nodig en sommige dagen wil je meer uitgedaagd worden. Prana Vinyasa™ helpt je die balans, die we van nature zoeken, te vinden. In deze creatieve dynamische stijl bewegen we in een ritmisch tempo door de diverse houdingen heen. Er is ruimte om jezelf uit te dagen, je fysieke en soms ook mentale grenzen op te zoeken waarbij respect voor jezelf en lichaam altijd het uitgangspunt is.

Prana mandala flow

Wat krijg je?

Jouw docent

Nele Van Poucke

E-RYT 500, YACEP Yoga Alliance

Nele is een ervaren rot in het vak, en expert Prana Vinyasa®. Ze leerde de kneepjes van het vak van Shiva Rea zelf, en assisteert haar regelmatig in India, Mexico, Santorini, Los Angeles en Londen. Vandaag blikt Nele terug op meer dan 18 jaar ervaring. Haar missie voor deze opleiding? Jou inspireren om je practice te verdiepen én je opleiden tot een ervaren, deskundige docent.

Early bird

345
  • BEST DEAL
  • geldig tot 4 Maart 2024

FULL PRICE

425
  • FULL PRICE
  • Prijs vanaf 5 Maart
  • Vrij: 13.00 – 20.00
  • Za: 12.30 – 20.00
  • ZO: 11.30 – 18.00
Lokatie: Atelier Du Mon, Happaertstraat 26, 2000 Antwerpen
Nog vragen? hello@schoolofvinyasa.be
 
Keep in touch!
Waar ligt jouw interesse?
Thank you!